Сисун Олександр Ігорович, м.Харків

Сисун Олександр Ігорович, м.Харків

29 травня 2020 року «Золотий Фонд» знову провів маркетингову акцію, аби зробити щасливим чергового українця. На цей раз власником грошового призу став Сисун Олександр Ігорович із Харкова! Ми в жодному разі не причетні до цього вибору долі: Олександр Ігорович притягнув до себе везіння сам! Переконайтесь у цьому, переглянувши відео-підтвердження з місця проведення заходу:

Відео з визначення переможця

Такий величний, яскравий, жвавий Харків зустрів нас сонячною погодою. Кожен із членів нашої команди дуже хвилювався, адже привітати людину з перемогою не так просто. Багато хто не може повірити в такую новину, тому приховує радість, боїться довіритися.

Саме так і відбулося з нашим новим переможцем. Він повів себе стримано та мужньо, бо не кожен день трапляється така вдача. Олександр Ігорович був приголомшений тим, що отримав гроші від «Імідж Клубу»! Він сподівався на свою перемогу, але ми все ж таки застали його зненацька.

Чоловік вважає, що всього можна досягти працею. І ми цілком із ним згодні! Обирати товар, робити замовлення, чекати на посилки – усе це теж вимагає відповідальності. Але нагорода того варта. Лише уявіть себе на місці Олександра – хіба це не чудово?

Переможець підписав усі офіційні документи на отримання грошових коштів. Нагадуємо, що без цього важливого кроку неможливо отримати приз. На щастя, Олександр Ігорович виконав цю частину угоди, й тепер він – володар грошової винагороди! Цього ми бажаємо кожному з вас, любі глядачі!

Хочете побачити нас на порозі своєї домівки з квітами, сертифікатом та приголомшливими новинами? Надихайтеся прикладом Олександра Ігоровича з Харкова. Беріть участь у маркетингових акціях програми лояльності «Золотий Фонд» та ставайте переможцями. Це можливо для кожного з вас!

Відео вручення Головного призу