Яремин Володимир Ілліч, с. Ланчин (Івано-Франківська область)

Яремин Володимир Ілліч, с. Ланчин (Івано-Франківська область)

1 серпня 2020 року відбулася нова маркетингова акція програми лояльності «Золотий Фонд». Перемогу в ній здобув Яремин Володимир Ілліч, житель села Ланчин Івано-Франківської області! Щасливий випадок подарував йому Головний грошовий приз, тому тепер чоловік носить почесний статус Головного переможця! Подивіться, як проходила маркетингова акція, у нашому відео:

Відео з визначення переможця

Новина про переможця збіглася з приходом справжньої осінньої погоди. Команду «Імідж Клубу» це не злякало. Ми завжди готові нагороджувати переможців особисто, у будь-яку погоду і в будь-якому населеному пункті!

Володимиру Іллічу осіння хандра теж не страшна – чоловік у всьому бачить позитив! Ми відразу це зрозуміли, коли познайомилися з ним! Переможець запросив нас до свого прекрасного будинку, розповів про своє життя і про реакцію на перемогу.

«Хочу сказати, що «Імідж Клуб» – це компанія, яка не обманює. Я до кінця не вірив, що може таке статися, що дійсно мене можуть привітати з перемогою, але мене підтримувала онучка»,– розповів Володимир Ілліч.

Відео вручення призу переможцю

Цього разу нам випала честь познайомитися з чудесною людиною. Володимир Ілліч працює в пожежній бригаді, за всю трудову діяльність він побачив чимало бід, самовіддано допомагаючи людям із ними впоратися. За це він має три нагороди від міністра транспорту України! Ми пишаємося тим, що в числі наших переможців є така людина!

Таким яскравим вийшов наш візит в Івано-Франківську область. Ми підписали необхідні документи з переможцем, вручили йому подарунковий сертифікат і переконалися – на одного щасливого українця стало більше! Від щирого серця вітаємо Володимира Ілліча з цією довгоочікуваною перемогою! Друзі, беріть участь у наших маркетингових акціях, тоді ми обов’язково принесемо щасливу новину і у ваш дім!