Кріцкій Валерій Іванович, м. Білгород-Дністровський (Одеська область)

Кріцкій Валерій Іванович, м. Білгород-Дністровський (Одеська область)

У прагненні до успіху дуже важлива швидкість. Той, хто швидко хапає можливості, стає переможцем. В «Імідж Клубі» такою людиною став Кріцкій Валерій Іванович з міста Білгород-Дністровський Одеської області. Про його перемогу ми дізналися 31 грудня 2020 року під час проведення акції. Подивіться, як пройшов цей день:

Відео. Визначення переможця

Представники «Імідж Клубу» завжди раді вирушити до переможця. Незважаючи на холод, зустріч із Валерієм Івановичем виявилося теплою і добродушною. Розмову ми провели в затишному закладі за чашкою кави.

Кріцкій Валерій Іванович – пенсіонер, але з недавніх пір знову працює на взуттєвій фабриці. З «Імідж Клубом» він співпрацює півроку. Чоловік задоволений життям, але не приховує, що виграні 60 000 гривень зайвими не будуть.

На що ж переможець витратить виграш? Це завдання він доручить дружині. Саме вона в родині Кріцкій розпоряджається бюджетом і знає, як із користю витратити виграш. Валерій Іванович розповів, що дружина все ще не вірить в його перемогу. Через 3 робочі дні, коли виграш надійде на рахунок Валерія Івановича, думка його другої половини точно зміниться на краще!

Відео вручення призу переможцю

Валерій Іванович не може назвати себе щасливою людиною. У всіляких лотереях фортуна йому не посміхалася. Однак він не втратив віру в диво і все ж зазнав удачі з «Імідж Клубом».

«У щось все одно потрібно вірити. Якщо до чогось прагнути, це здійснюється», – вважає переможець.

Чоловік став офіційним володарем призу у вигляді 60 000 гривень після підписання документів. Вітаємо його з цією довгоочікуваною і заслуженою перемогою в акції програми лояльності «Золотий Фонд»! Нехай гроші принесуть його сім’ї тільки радість і користь. Вам, дорогі клієнти, нагадуємо: виграш може відправитися до будь-якого з вас! Виконуйте умови акції, і удача обов’язково вас знайде!