Шульга Олеся Володимирівна, м. Одесса (Одеська область)

Шульга Олеся Володимирівна, м. Одесса (Одеська область)

Програма лояльності «Золотий Фонд» поповнює ряди переможців сміливими і наполегливими людьми! З роками в країні не залишиться людини, яка хоча б раз не отримувала приз від «Імідж Клубу». Поки ми ще рухаємося до цієї мети, познайомимо вас із новою переможницею – Шульгою Олесею Володимирівною.

Коли ми повідомили мешканці Одеси про виграш, вона ні краплі не сумнівалася у правдивості цієї новини. Ось що значить справжня впевненість у собі! Подивіться, як саме ми дізнавалися ім’я переможця 26 лютого 2021 року:

Відео визначення переможця

Що може бути прекрасніше, ніж їхати в Одесу в передчутті радісної зустрічі? Нашій команді було дуже приємно побувати біля моря весняним днем і зарядитися позитивом Головної переможниці. Олеся Володимирівна була щиро рада нам, тому поїздка виявилася вдалою. Жінка із задоволенням відповідала на питання, розповідала про своє життя і ділилася емоціями.

Олеся Володимирівна дуже мудро вирішила розпорядитися грошовим призом. Переможниця має намір покласти його на депозит. Ми від душі підтримуємо її вибір і радимо чинити так само!

Наостанок Олеся Володимирівна побажала учасникам наших акцій вірити в себе і ставитися до участі, як до спорту. Адже важкі тренування обов’язково дають результат, так само, як і акції «Золотого Фонду».

Відео вручення призу переможцю

Зустріч виявилася настільки приємною, що час пролетів непомітно. «Імідж Клуб» був радий познайомитися з Олесею Володимирівною. Сподіваємося, і вам, дорогі друзі, сподобався наш черговий репортаж. Головна переможниця просто йшла до своєї мети, підписала простий договір і через три дні отримала обіцяний приз. Вигравати гроші ще ніколи не було так легко. Спробуйте і ви! Беріть участь у наших маркетингових акціях, і одного разу ми принесемо радісну звістку і у ваш дім!

Shulga-02
Shulga-03
Shulga-04