Остапенко Тетяна Володимирівна, м. Полтава (Полтавська область)

Остапенко Тетяна Володимирівна, м. Полтава (Полтавська область)

Чи зустрічалася вам колись людина, якій завжди щастить? У неї відразу хочеться дізнатися, в чому ж секрет успіху. Представники «Імідж Клубу» знайшли саме таку людину! Остапенко Тетяна Володимирівна – нова щаслива переможниця маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд»! У вас є можливість дізнатися всі подробиці проведення акції від 30 квітня 2021 року:

Відео визначення переможця

Заради зустрічі з Тетяною Володимирівною ми вирушили до Полтави – міста, де вперше зародилася літературна українська мова. Тепер це місто відоме і тим, що тут проживає переможниця акції від «Імідж Клубу»! Тетяна Володимирівна розпливлася в усмішці, як тільки побачила нас на порозі. Радість в цей момент переповнювала і нашу команду!

Ostapenko-02
Ostapenko-05
Ostapenko-04

Інтерв’ю з Тетяною Володимирівною вийшло душевним і дуже цікавим. Жінка розповіла, що на пенсії продовжує працювати кухарем в одному з полтавських закладів. Грошовий приз від «Імідж Клубу» вона планує витратити і на себе, і на близьких людей, щоб всі були задоволені й щасливі.

Тетяна Володимирівна побажала кожному учаснику акції обов’язково випробувати на собі радісний досвід перемоги. Звичайно, всі в один момент не можуть стати переможцями, але з часом більшість учасників все одно отримають свої призи! Дивіться інтерв’ю з Тетяною Володимирівною, щоб побачити на власні очі її щирі емоції:

Відео вручення призу переможцю

Чергова приємна зустріч з переможцем дійшла кінця. Тетяна Володимирівна підписала договір, завдяки якому отримала грошовий приз. Головне, що ми хочемо донести до наших клієнтів після таких зустрічей – ви теж можете одержати перемогу. Участь в акціях доступна кожному, тож чому ви все ще не з нами? Не чекайте дива – створюйте його самі! Разом з акціями «Імідж Клубу» ви завжди в надійних руках!