Богославска Надія Семенівна, с. Велика Новосілка (Донецька область)

Богославска Надія Семенівна, с. Велика Новосілка (Донецька область)

30 червня 2020 року пройшла чергова маркетингова акція програми лояльності «Золотий Фонд». На цей раз щаслива зірка засяяла над будинком Богославскої Надії Семенівни із села Велика Новосілка Донецької області! Саме вона стала Головною переможницею акції та отримала Головний грошовий приз. Доля дійсно стала на сторону цієї жінки, що підтверджує наше відео з проведення маркетингової акції:

Відео вручення призу переможцю

Як тільки нам стало відомо ім’я переможниці, ми почали планувати поїздку до неї. Команда «Імідж Клубу» давно не відвідувала Донецьку область. Ми із задоволенням вирушили туди заради знайомства з Надією Семенівною і вручення їй пам’ятного сертифіката! Жінка зустріла нас променистою усмішкою, запросила в будинок і показала свою ділянку.

Надія Семенівна виявилася дуже позитивною, світлою і доброю жінкою. Перемога в маркетинговій акції зробила її ще більш щасливою. Коли ми з нею поспілкувалися, зрозуміли, що проводимо акції не дарма. Несподіваний, але приємний грошовий приз виконає найзаповітніші бажання Надії Семенівни та її родини.

«Я так рада, що у мене все вийшло! Раджу всім людям: беріть участь в акціях цієї організації, вона ніколи вас не обдурить.
Замовляйте товари й користуйтеся послугами «Імідж Клубу!», – прокоментувала переможниця.

Такою вийшла наша подорож у Донецьку область. Ми зарядилися неймовірною енергією Надії Семенівни, але головне – підписали з нею необхідні документи. Вона вже отримала свій приз, а чого ж чекаєте ви? Швидше ставайте учасниками наших маркетингових акцій, щоб одного разу зустріти удачу і багатство на порозі свого будинку!

Відео з визначення переможця