Трач Марія Михайлівна, с. Яришівка (Вінницька область)

Трач Марія Михайлівна, с. Яришівка (Вінницька область)

«Золотий Фонд» продовжує нагороджувати клієнтів грошовими призами. 30 жовтня 2020 року перемогу здобула Трач Марія Михайлівна з села Яришівка, що на Вінниччині. Для жінки стало несподіванкою, що життя підготувало такий великий подарунок саме для неї. Тепер вона є Головною переможницею маркетингової акції. Подивіться, як саме відбувалася ця магія визначення щасливчика:

Відео з визначення переможця

Неможливо ігнорувати таку відповідальну місію, як нагородження переможців. Ми не покидаємо цієї традиції, тож вирушили у гості до Марії Михайлівни. Знайомство з переможцями завжди дає нам можливість побачити найвіддаленіші куточки України. За це ми вам щиро дякуємо, друзі! Ці мандри приносять щастя не тільки вам, а й усій нашій команді.

Марія Михайлівна – це промінець сонця у цю сумну грудневу погоду. Жінка щиро зраділа нашому візиту та запросила у домівку. Ми дізналися, що вона довго вірила у свою перемогу, хоча й мала сумніви. Виграні гроші жінка мріє витратити на своїх рідних – дітей та онуків.

«Я не думала, що могла б виграти, що для мене буде такий приз, дякую за все! Я сподівалася, але не була впевнена. То, напевно, мені Бог допоміг»,– поділилася враженнями переможниця.

Відео вручення призу переможцю

Ми були щасливі завітати до Яришівки заради Марії Михайлівни. Бачити її щасливі очі – найбільша нагорода для нас. Жінка підписала необхідні документи та отримала сертифікат. Скоро вона зможе порадувати свою родину щедрими подарунками завдяки грошовому призу від «Золотого Фонду»! Ви також мрієте влаштувати собі та рідним свято? Втілити у життя давнішні плани? Беріть участь у наших маркетингових акціях і ваше життя обов’язково зміниться на краще!