Висовень Олександр Іванович, с. Носівка (Чернігівська область)

Висовень Олександр Іванович, с. Носівка (Чернігівська область)

Усе більше українців дізнаються про маркетингові акції програми лояльності «Золотий Фонд». На цей раз перемога дісталася Висовеню Олександру Івановичу із села Носівка Чернігівської області. Чоловік став Головним переможцем акції, проведення якої відбулося в особливий святковий день – 31 грудня 2020 року. Ось так «Імідж Клуб» спостерігав, як доля обирає нового володаря призу:

Відео з визначення переможця

Без особистих зустрічей з переможцями наші акції втратили б сенс. Незважаючи на засніжену погоду, команда «Імідж Клубу» вирушила до Носівки на зустріч гарному настрою Олександра Івановича. Він зустрів нас збентежено, але з надією і радістю в очах! Наша команда в черговий раз переконалася: програма лояльності «Золотий Фонд» існує не даремно.

Яким же виявився Висовень Олександр Іванович? Наш переможець – справжній сім’янин. Головними подіями життя чоловік назвав одруження по любові й народження двох синів. Любов до близьких у Олександра Івановича проявилася і в тому, на що він хоче витратити гроші. У першу чергу, чоловік має намір купити всім подарунки.

62-річний Олександр Іванович протягом життя стикався з багатьма труднощами. Йому доводилося багато працювати, щоб гідно жити.

Відео вручення призу переможцю

«Усе в праці, усе в турботах. Багато чого не домігся, але все робив своїми руками»,- ділиться переможець.

Робота в будівельній сфері погано відобразилася на його здоров’ї. Можливо, виграні гроші допоможуть Олександру Івановичу вилікувати старі недуги і відчути себе краще!

Олександр Іванович підписав документи і офіційно став Головним переможцем маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд»! Ми від щирого серця вітаємо його і бажаємо ще більше перемог, любові і розуміння близьких, більше гарного настрою і міцнішого здоров’я! Кожен наш переможець заслуговує жити щасливо. Якщо і ви хочете познайомитися з «Імідж Клубом» і отримати грошовий приз, для вас відкриті всі двері. Чекаємо вас у списках учасників наступної маркетингової акції!

Фотогалерея

Shulga-02
Shulga-03