Бєлінський Григорій Моісейович, м. Київ (Київська область)

Бєлінський Григорій Моісейович, м. Київ (Київська область)

Зустрічі з неймовірно везучими людьми тривають! «Імідж Клубу» випала честь познайомитися з киянином, якому по-доброму хочеться заздрити. Отже, новий переможець маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» – Бєлінський Григорій Моісейович з Києва. Ось так ми дізналися про його перемогу:

Відео визначення переможця

Ми з радістю завітали в гості до Григорія Моісейовича, адже це наша місія. «Імідж Клуб» завжди вручає гроші переможцям, де б вони не жили і які б обставини не стояли на шляху. І Григорій Моісейович, і його прекрасна дружина зустріли новину про виграш із посмішкою і радістю на душі.

Belinskiy-02
Belinskiy-03
Belinskiy-04

Переможець розповів чимало цікавих фактів про своє життя. Виявилося, що чоловік – полковник у відставці, але все ще працює в цій сфері. Він щасливий у шлюбі, має двох дітей і п’ятьох онуків. На участь у маркетингових акціях «Імідж Клубу» його як раз і надихнула велика родина. Григорій Моісейович купував рідним подарунки в наших каталогах, а життя віддячило йому виграшем.

Ми також змогли поспілкуватися і з дружиною Григорія Моісейовича. Привітна і добродушна жінка розповіла, як підтримувала чоловіка на шляху до виграшу і як тепер пишається його перемогою.

Пан Григорій побажав кожному клієнту «Імідж Клубу» шукати свою удачу, а якщо знайшли – ні в якому разі не відпускати. Чоловік підписав необхідні документи й отримав грошовий приз через 3 робочих дні на банківський рахунок.

Відео вручення призу переможцю

Подивіться інтерв’ю з Григорієм Моісеєвичем. Воно надихне вас на щасливе життя, на нові хобі та успіхи, на взаєморозуміння з родиною і любов до своєї професії. Ще воно обов’язково переконає вас брати участь у наших маркетингових акціях. «Імідж Клуб» з нетерпінням чекає зустрічі з новим переможцем!