Балуш Леся Федорівна, м. Тернопіль

Балуш Леся Федорівна, м. Тернопіль

31.01.2022 року компанія «Імідж Клуб» провела грандіозне визначення головного переможця маркетингової акції «Золотий Фонд». Що ж це за компанія?

«Імідж Клуб» – компанія, яка реалізовує поштою високоякісну продукцію для здоров’я та побуту, а серед клієнтів проводить маркетингові акції з грошовими призами.

Ведучий за допомогою лототрону та капсул формує 6-значний номер. Кому з покупців відповідає цей номер у базі даних, той отримує великий грошовий приз.

Відео з визначення переможця

У черговій акції удача посміхнулася Балуш Лесі Федорівні з міста Тернопіль. «Імідж Клуб» відвідав жінку, щоб привітати, поспілкуватись та підписати всі необхідні документи для отримання призу.
Леся Федорівна виявилась напрочуд доброю, позитивною та відкритою жінкою. Вона займає керівну посаду в «Тернопільській обласній спілці багатодітних» та допомагає малозабезпеченим, багатодітним сім’ям та сім’ям, що виховують дітей з інвалідністю.

А від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну кількість сімей, яким необхідна допомога збільшилась в декілька разів, тому наша призерка працює і допомагає їм майже цілодобово.

Під час вручення грошового Призу та Сертифіката про перемогу, Леся Федорівна поділилися з командою «Імідж Клубу», на що витратить виграні кошти. І уявіть собі, якою доброю та благородною людиною є наша Головна переможниця! Адже свій грошовий Приз вона планує віддати на потреби всім багатодітним сім’ям, які наразі потребують допомоги. Така людяність викликає повагу і гордість за українців! Надихає робити і самим щось подібне, адже такі справи й створюють справжню і сильну Україну.

Пам’ятаймо: подібне притягує подібне: чим ми цей світ наповнюємо через думки, емоції, вчинки, те до нас і повертається.

Такі історії надихають нас і змушують рухатися лише вперед! Якщо вас теж – тоді дійте, щоб стати наступним щасливчиком, про кого ми напишемо.

Нова акція «Імідж Клубу» відбудеться незабаром. Ще є шанс взяти в ній участь. Ніхто не знає, на чий бік стане фортуна. Це можете бути ви! Виконуйте умови акції сьогодні, щоб завтра опинитися серед переможців!