Мартинюк Руслан Васильович, м. Чернівці

Мартинюк Руслан Васильович, м. Чернівці

30.12.2022 відбулося визначення переможця маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» у номінації «приз за швидку відповідь»! Така акція проводиться лише раз на рік, а приз складає 90’000гривень! У 2022 році щасливим володарем грошового призу став Мартинюк Руслан Васильович.
Щоб ви переконалися, що удача в цей раз точно посміхнулася саме Руслану Васильовичу, ми опублікували для вас відео з визначення переможця:

Наша команда вирішила бути присутньою при нагородженні і ми завітали до пана Руслана в гості, до його улюбленого міста Чернівці! Він радо зустрів нас зі своєю дружиною і відповів на усі питання, підписав необхідні документи для отримання призу та сертифіката переможця.

Радість переповнювала Руслана Васильовича, адже він цілий рік наполегливо робив замовлення в «Імідж Клуб» та прагнув перемоги. Як поділився з нами чоловік, найголовніше вірити в себе і йти до своєї мети:

«По-перше, вірити в себе, у свою удачу. По-друге, робити щось для перемоги. Адже кожне замовлення, кожна оплачена посилка — це великий шанс отримати приз. У житті немає неможливого, але якщо не робити нічого заради своєї мрії, то вона так назавжди мрією і залишиться. Я точно знаю, що пощастити може в будь-який момент і будь-кому. Ось я, наприклад, здобув свою перемогу, навіть не виходячи з дому! І так може бути в кожного. Адже з компанією, яка має бездоганну репутацію і багато років чесно вручає людям гроші, все можливо!», — сказав переможець.

Вірте у себе, ніколи не зупиняйтеся та не здавайтеся! Перемога обов’язково буде за Вами!