Звітуємо про головного переможця акції “Імідж Клубу” за 31 січня 2023р.!

Звітуємо про головного переможця акції “Імідж Клубу” за 31 січня 2023р.!

31 січня 2023 року “Золотий Фонд” оголосив ім’я щасливчика, який отримав Головний приз акції. Цим переможцем стала Олена Олександрівна Литвиненко з міста Київ.

Хочемо зазначити, що визначення головного переможця відбулося чесно і відповідно до законодавства України:

Вручення грошового призу відбулося в офісі компанії “Імідж Клуб”. Переможниця підписала всі необхідні папери, отримала сертифікат і розповіла нам свою історію успіху:

“Я завжди була у захваті від компанії “Імідж Клуб”. Тут я можу знайти свої улюблені парфуми і засоби для прання. Коли я дізналась про акцію, я була рада, але навіть не очікувала на перемогу. Тепер я так щаслива, що не можу висловити це словами! Цей грошовий приз – великий подарунок для мене і моєї родини, який дозволить нам відвідати місця, про які ми завжди мріяли і допомогти ЗСУ. Я вдячна компанії “Імідж Клуб” і обов’язково буду рекомендувати її своїм друзям та родичам.”

Компанія “Імідж Клуб” завжди намагається зробити щось особливе для своїх клієнтів. Ми запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до нашої програми лояльності “Золотий Фонд” і брати участь у наших маркетингових акціях, щоб мати шанс виграти неймовірні призи!