Компанія “Імідж Клуб” знову виплатила грошовий приз своєму законному власнику.

Компанія “Імідж Клуб” знову виплатила грошовий приз своєму законному власнику.

31 березня 2023 року компанія “Імідж Клуб” оголосила головного переможця маркетингової акції “Золотий Фонд”, якого визначили за допомогою лототрону в присутності представників призової комісії та нотаріуса. За цим посиланням можна переглянути відео процесу визначення головного переможця:

Білоус Павліна Володимирівна з міста Запоріжжя стала щасливою головною переможницею «ІМІДЖ КЛУБУ»тм . Для отримання призу дівчина приїхала до Києва, де ми взяли у неї невеличке інтерв’ю. Павліна Володимирівна розповіла, як урочисто її зустріли, вручили квіти, сертифікат про перемогу в акції.

«Я можу назвати себе абсолютно щасливою людиною! Завдяки отриманому призу я здійсню свою давню мрію і відкрию школу графічного дизайну для діток, — поділилася планами на майбутнє щаслива призерка. – Зауважу, що участь у цій акції від початку підтримали мої батьки, вони були твердо переконані в чесності компанії, читали відгуки попередніх переможців і надихнули мене на цей шлях, що привів до перемоги. Тож хочу всім порадити сміливо брати участь в акціях від «ІМІДЖ КЛУБУ»тм, не сумніватися у своїх силах, вірити в себе і тоді заповітна сума опиниться у ваших руках!»

Щаслива історія нашої героїні насправді одна з багатьох. Клієнти компанії вже добре знають: здобути грошовий приз — це реальність, що може очікувати кожного. Вони розкрили секрет, який дарує промінь надії у ці скрутні часи. І він простий: беріть участь в акціях від «ІМІДЖ КЛУБУ»тм і на власному досвіді відчуйте, як це — бути переможцем!