Компанія “Імідж Клуб” знову виплатила грошовий приз своєму законному власнику.

Компанія “Імідж Клуб” знову виплатила грошовий приз своєму законному власнику.

Переможець маркетингової акції від “Імідж Клубу” — Віктор Леонідович Алєксєєв з міста Кременчук.

У світі, де успіх та доброта перетворюються на великі перемоги, історія Віктора Алєксєєва стає яскравим прикладом того, що вірність собі, своїм цілям і щира любов до життя можуть привести до несподіваних, але чудових результатів.

29 вересня 2023 року список головних переможців маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» поповнився ще однією людиною — Віктором Леонідовичем Алєксєєвим.

Пан Віктор народився в Ізюмі, Харківській області, але вже давно переїхав до Кременчука, де, за його словами, закохався в це місто так, що не має наміру нікуди виїжджати. Він став клієнтом Імідж Клубу недавно, але вже став переможцем акції. Як йому це вдалося?

“Я просто замовляв товари для свого дому, і раптом мені зателефонували та повідомили, що я став власником головного призу. Хоча, якщо бути відвертим, я завжди відчував, що удача супроводжує мене, і якщо виявляти добрі наміри у всіх своїх діях та вірити в себе та свою перемогу, то вона обов’язково настане”, — ділиться Віктор.

Імідж Клуб щиро вітає Віктора Леонідовича Алєксєєва з цією перемогою та бажає, щоб його життєвий шлях був наповнений новими перемогами, досягненнями та неймовірними можливостями.

А всім нашим клієнтам ми нагадуємо: великі перемоги чекають на кожного, оскільки маркетингові акції ми проводимо регулярно. Тож не втрачайте шанс: робіть замовлення та втілюйте свої мрії в життя!