Звітуємо про головного переможця акції “Імідж Клубу” за 31 січня 2024р.!

Звітуємо про головного переможця акції “Імідж Клубу” за 31 січня 2024р.!

31 січня 2024 року компанія “Імідж Клуб” провела визначення головного переможця маркетингової акції “Золотий Фонд”. Переможцем став Семеген Ярослав Степанович з міста Бережани, Тернопільська область. 

Процес визначення переможця ви можете подивитися за посиланням на нашому YouTube  каналі: https://www.youtube.com/watch?v=KNcRTrNKim0

Пан Ярослав родом з Тернопільської області (м. Бережани). Чоловік працює столяром і для нього робота – це не просто засіб заробітку, а й виявлення творчого потенціалу. Протягом останнього року він брав участь у різних маркетингових акціях, серед яких і маркетингова акція “Золотий Фонд” від “Імідж Клубу”, яка і принесла йому перемогу.  Дружина та діти щодня надихали та підтримували Ярослава Степановича і, стверджує він, допомогли йому стати Головним переможцем.

Щасливий призер понад усе хоче віддячити своїй сім’ї, тому частину отриманих грошей планує витратити на подарунки та спільні з родиною подорожі. А ще задонатить на потреби ЗСУ, адже переконаний, що всі ми маємо допомагати своїй країні.

Історія Семегена Ярослава Степановича – це лише один приклад того, як віра в себе, підтримка родини та можливості, які надає Імідж Клуб, можуть змінити життя на краще.