Перемога, яка надихає: Історія Зінаїди Козиревської, переможниці маркетингової акції “Золотий Фонд” від ї “Імідж Клубу” за 31 липня 2024р.!

Перемога, яка надихає: Історія Зінаїди Козиревської, переможниці маркетингової акції “Золотий Фонд” від ї “Імідж Клубу” за 31 липня 2024р.!

У кожного з нас є мрії, надії та прагнення, які ми хочемо втілити в життя. Але є люди, для яких віра у свої сили та непохитний оптимізм стають рушійною силою на шляху до здійснення найсміливіших бажань. Саме такою є історія Зінаїди Миколаївни Козиревської з міста Фастів, Київська область, яка стала головним переможцем маркетингової акції “Золотий Фонд” від компанії “Імідж Клуб”.

31 липня 2024 року стало справжнім святом для Зінаїди Миколаївни. Вона вже неодноразово брала участь у різних акціях від “Імідж Клубу”, і цього разу її зусилля нарешті принесли довгоочікуваний результат. Ця перемога є не лише підтвердженням її вірності власним мріям, а й яскравим прикладом для всіх нас, що наполегливість і віра в успіх можуть привести до омріяної мети.

Процес визначення переможця ви можете подивитися за посиланням на нашому YouTube  каналі:



Зінаїда Миколаївна особисто приїхала до головного офісу компанії, щоб познайомитися з командою “Імідж Клубу” та отримати свій заслужений приз. Зустріч була тепла та щира, адже для нас кожен учасник — це більше, ніж просто клієнт. Це людина з власною історією, яка заслуговує на увагу та підтримку. Ми раді були бачити, як очі Зінаїди Миколаївни сяють від радості та гордості за свою перемогу.

Зінаїда Миколаївна — людина з великим серцем. Отримавши перемогу, вона одразу вирішила, що частину призових грошей передасть на допомогу Збройним Силам України. Це її спосіб висловити вдячність тим, хто бореться за мирне небо над нашими головами. Іншу частину грошей вона планує витратити на подарунки близьким, адже вважає, що радість від перемоги слід розділити з тими, кого любиш.

Щоб дізнаєтеся про шлях Зінаїди Миколаївни до успіху та що її мотивувало взяти участь в акції дивіться відео за посиланням:

Історія Зінаїди Миколаївни Козиревської — це нагадування про те, що в житті немає нічого неможливого. Вона довела, що мрії можуть стати реальністю, якщо вірити в себе і не боятися йти вперед.

Приєднуйтеся до наших акцій та вірте у свою перемогу, адже мрії здійснюються!