Васьків Ольга Миколаївна, с. Миролюбівка

Васьків Ольга Миколаївна, с. Миролюбівка

31 березня 2020 року програма лояльності «Золотий Фонд» визначила, що в черговій маркетинговій акції перемогу одержала Васьків Ольга Миколаївна! За допомогою лототрону представники компанії і глядачі дізналися, що команді «Імідж Клуб» належить з’їздити в барвисту Тернопільщину заради поздоровлення переможниці. Якщо ви хочете переконатися, що приз дійсно належить Ользі Васьків, подивіться відео з визначення переможця на нашому каналі.

Село Миролюбівка Тернопільського району зустріло команду «Імідж Клуб» по-справжньому літньою сонячною погодою! Однак не обійшлося і без хвилювань. Ольга Миколаївна так боялася потрапити на шахраїв, що ледь не відмовилася від власного призу! На щастя, спільним зусиллями нам вдалося вручити сертифікат Ользі Миколаївні. Документи для отримання грошей вона підписала після ретельного вивчення.

Наші переможці не завжди так серйозно підходять до отримання призу. Хочемо нагадати, що саме такий підхід вбереже вас від справжніх шахраїв! Ольга Миколаївна завдяки своїй обережності тепер здійснить мрію – зробить ремонт у будинку на виграні гроші. Ми не могли не помітити, як жінка рада своїй перемозі, яка вона щаслива, що її зусилля не пройшли даремно!

«Я вірила в перемогу, але і сумнівалася трохи. Потім подумала, що все в божих руках, він допоможе», – розповіла переможниця.

Беріть приклад з наших переможців, адже саме їх підхід, їхня віра, їх позитив призводять до отримання грошових призів! Не чекайте – беріть участь у маркетингових акціях «Золотого Фонду» вже сьогодні, щоб ми могли якомога швидше відвідати вас з приємною новиною про перемогу!

Відео з визначення переможця

Відео вручення Головного призу