Чепурна Надія Степанівна, м. Київ

Чепурна Надія Степанівна, м. Київ

31 травня 2022 року список головних переможців маркетингової акції програми лояльності «Золотий Фонд» поповнився ще однією людиною! Чепурна Надія Степанівна з м. Київ стала новим власником Головного грошового призу від «Імідж Клуб».

Попри складну соціально-економічну ситуацію у країні, пов’язану з війною, ми не зраджуємо своїм традиціям, продовжуємо працювати, та дарувати гроші нашим переможцям, тому особисто вручили Надії Степанівні її виграш.

«Я вже давно є прихильницею «Імідж Клубу», адже знаю, що це – чесний організатор акцій. Крім того, мені подобаються товари компанії, вони дійсно якісні і моя родина із задоволенням ними користується. Тож мені було приємно усвідомлювати, що замовляючи товари в «Імідж Клубі», я не лише отримую якісну продукцію, а ще й беру участь у призовій Акції, – прокоментувала жінка.

Ми щиро вітаємо щасливчика, а вам, глядачі, нагадуємо, що ви теж можете опинитися на місці Надії Степанівни й стати нашим наступним переможцем! Не витрачайте час даремно: беріть участь в акції та вигравайте!

Відео з визначення переможця:

Фотогалерея

chepurna-02.jpg
chepurna-03.jpg
chepurna-04.jpg